Nieuwsberichten

Coronabeleid IDB4ict

logo IDB Groep Woerden

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

Dit is ons coronabeleid. We staan voor je klaar!

Coronabeleid bij IDB4ict

Wij staan voor je klaar!

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland hebben we als bedrijf diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. De mededelingen, maatregelen en adviezen van overheid en RIVM hebben ertoe geleid dat ook de medewerkers van IDB4ict thuiswerken.

Wij staan natuurlijk gewoon met onze diensten voor je klaar. Je bereikt ons via de gebruikelijke kanalen zoals mail, telefoon (0348 – 46 55 00) en het extranetportaal.

 

Afspraken

Uitgangspunt is de reeds ingeplande fysieke afspraken zoveel mogelijk te vervangen door online meetings. Hiervoor wordt je benaderd door je vaste contactpersoon bij IDB4ict.

 

Thuiswerken faciliteren

Heb je vragen over het faciliteren van thuiswerken en wat we op dat gebied voor jouw organisatie kunnen betekenen? We kunnen je ondersteunen met hardware – bijvoorbeeld het aanschaffen en inrichten van laptops voor medewerkers die daar nu nog niet over beschikken – , communicatiemogelijkheden via Office 365 met Microsoft Teams en op afstand werken via Remote Desktop Services.

 

Neem bij vragen contact op. Wij helpen je graag!

 

 

IDB4ict

Home

Blog

Informatie

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement