IDB Academy

 

logo IDB Groep Woerden

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van onze programma's, is het goed uw medewerkers op te leiden in het gebruik ervan. Om die reden biedt IDB Groep via de IDB Academy optioneel een breed scala aan opleidingen aan gericht op het gebruik en beheer van DigiOffice, DigiBouw, Skype for Business en SharePoint. De cursussen zijn effectief en praktijkgericht zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen.

 

Binnen de Academy kunt u producttrainingen en masterclasses volgen. De producttrainingen zijn bedoeld voor gebruikers en beheerders die met DigiOffice gaan starten of die hun kennis willen opfrissen of verdiepen. Masterclasses bieden diepgang op een specifiek onderdeel van onze oplossingen en helpen u om de mogelijkheden te leren kennen en optimaal te benutten.

Elke cursus kan met specifieke wensen en aan het niveau van de cursisten worden aangepast. Afhankelijk van wensen, opzet, programma en het aantal cursisten neemt een opleiding een dagdeel, een dag of een aantal dagen in beslag.

 

IDB cursusruimte of bij u op kantoor

De opleiding verzorgen wij in onze cursusruimte in Woerden of bij u op kantoor. In onze cursusruimte werken wij met groepen van maximaal tien personen. Voor de trainingen en masterclasses gebruiken we laptops met toegang tot onze cursusomgeving. Gebruikelijk is om klassikale uitleg en individuele opdrachten af te wisselen. Zo ontstaat er een goede mix tussen theorie en praktijk.

Bij het verzorgen van een opleiding bij u op kantoor heeft u de keus tussen twee opties. Uw medewerkers trainen we met uw apparatuur en uw omgeving óf we verzorgen de training met onze mobiele set (tien laptops inclusief toebehoren en toegang tot onze cursusomgeving). In het laatste geval heeft u geen omkijken naar apparatuur en bent u volledig ontzorgd.

 

Actuele trainingskalender

 

IDB4ict

Home

Blog

Informatie

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement