IDB4ict Managed Services

Strategisch partnership voor toekomstbestendige IT-omgeving!

Investeer in strategisch IT partnership

Managed Services

Een goede online werkomgeving start bij een bedrijfsnetwerk dat staat als een huis. Een omgeving met data, hardware, processen, applicaties, netwerken en software die je goed moet beheren en managen. Dit kun je zelf doen óf uitbesteden via de Managed Services van IDB4ict.

Je investeert met Managed services in een strategisch IT partnership. IDB4ict ontwerpt, realiseert, monitort en beheert namelijk al decennialang veilige IT infrastructuren met alle infrastructuur, cloud, cybersecurity, server, connectiviteit en security componenten. Je kunt dan ook terecht voor Hosting services, Werkplekbeheer, Security services en alles rondom Microsoft 365. Voor jou betekent dit nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte op IT-vlak. Zodat je bedrijf zich kan focussen op de core business.

ServiceDesk

De ServiceDesk van IDB4ict is hét centrale aanspreekpunt voor het melden van incidenten. Er is een speciaal extranetportaal waar je incidenten meldt en de status volgt. Hier vind je ook aanvullende informatie over diensten, producten en releases.

De ServiceDesk voert de regie over incident-, probleem- en wijzigingsbeheer en de registratie van configuratie items.

Beheerdiensten

Laat beheer, cybersecurity, onderhoud, installatie, beveiliging en migratie van onderdelen van jouw IT-omgeving over aan de service engineers van IDB4ict. Welke onderdelen en hoe vaak; dat bepaal je vooraf door keuzes te maken uit de verschillende opties. Van dagelijkse back-up controle, managed detection and response (MDR) tot incident management, veel taken voeren we – voor zover de techniek en de situatie het toestaan – remote (op afstand) voor je uit. Voor andere werkzaamheden zijn servicedagen on-site (op locatie) noodzakelijk.

Klantverhalen

Expertise toegepast in de praktijk

Complexe vraagstukken van klanten kunnen we alleen oplossen door samenwerking binnen een ecosysteem van excellente partners. Samen beheersen we de complete keten van business processen én innovatieve technologieën.