Werkplekbeheer

Beheer en beveiliging van jouw flexibele online werkplek.

Jouw uitdagingen en vragen, onze expertise

Werkplekbeheer en beveiliging van jouw flexibele online werkplek

Moderne werkplekken zijn pc’s, laptops, tablets en telefoons die je gebruikt om toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie. Die informatie is steeds meer beschikbaar in de cloud maar kan ook in de interne (on-premises) omgeving van de organisatie staan. Je wilt daar vanaf elke locatie en met elk device bij kunnen. Daarmee is online werkplekbeheer enorm belangrijk geworden. Je moet ervoor zorgen dat er altijd veilig en efficiënt vanuit de cloud gewerkt kan worden.

Werkplekbeheer, beveiliging en uitrol online werkplekken
Heb je deze kennis niet in huis? IDB4ict regelt het werkplekbeheer en de beveiliging van al deze apparaten, jouw online werkplekken én zorgt dat de uitrol van nieuwe werkplekken ook in de cloud goed geregeld is. Daarmee beschik je voor iedereen over een veilige, gebruikersvriendelijke, flexibele digitale werkplek met alle relevante applicaties. Gebaseerd op Microsoft technologie volgens het anywhere, any device, any place and anytime principe.

Microsoft Endpoint Manager
Het beheer en de beveiliging doet IDB4ict onder meer via de configuratieopties van Microsoft Endpoint Manager en Mobiel Device Management (MDM). Daarbij maken we gebruik van registratie van apparaten in de Azure Active Directory (AAD) of in Company Portal Apps. Applicatiebeheer gebeurt met Mobile Application Management (MAM). De inzet van Microsoft Workplace Analytics services geeft inzicht in de manier waarop jouw medewerkers communiceren en samenwerken. Op basis daarvan maken we samen onderbouwde keuzes voor optimalisaties en verbeteringen.

Tony Zevenhoven,
System Engineer

(0)348 – 46 55 00
info@idb4ict.nl

“IDB4ICT is al jaren onze partner waarmee we schouder aan schouder werken aan een perfect werkend digitaal fundament voor onze organisatie.”

 

Rick Brantenaar | IT Manager Het Vakcentrum

Klantverhalen

Expertise toegepast in de praktijk

Complexe vraagstukken van klanten kunnen we alleen oplossen door samenwerking binnen een ecosysteem van excellente partners. Samen beheersen we de complete keten van business processen én innovatieve technologieën.