Security services

Veranker security techniek, beleid en awareness in je organisatie

brochure Awareness Training

Stay in the loop & up to date

Security Awareness trainingen
Maak je medewerkers bewust van cybercrime risico’s.

The expert approach

Security techniek, beleid en awareness

Veranker security techniek, beleid en awareness als speerpunten in je organisatie. Het aantal organisaties dat te maken krijgt met een cybersecurity incident neemt namelijk ieder jaar toe. Cybercriminelen professionaliseren bijna dagelijks hun aanpak, wat natuurlijk leidt tot een toenemende dreiging. Vooral de steeds moelijker te herkennen phishing mails zorgen voor veel problemen. Te vaak nog worden mensen misleid. Waardoor ze per ongeluk malware op hun computer installeren of login gegevens invullen op een frauduleuze website. De vraag is niet óf maar wannéér je te maken krijgt met een cyberaanval!

Het beveiligen van de bedrijfsomgeving wordt dan ook steeds complexer. Bovendien is veel specifieke kennis nodig om preventieve maatregelen door te voeren. Het gaat daarbij niet alleen om de techniek maar ook om de mensen en de processen. Medewerkers moeten zich bewust zijn van de cybercrime risico’s én weten hoe ze op een verantwoorde manier kunnen werken. Ook de processen in de organisatie moeten zodanig zijn ingericht dat beveiliging altijd de juiste aandacht heeft. Veranker daarom security techniek, beleid en awareness als speerpunten in je organisatie.

Hoe krijg je dat voor elkaar? De eerste stap is eenvoudig. Kies uit onderstaande Security services van IDB4ict welke het beste bij de behoefte en situatie van jouw organisatie aansluit.

Nico Boom
Security Officer | Microsoft consultant

(0)348 – 46 55 00
info@idb4ict.nl

Workshops en continu programma medewerkers

Security Awareness Trainingen

Je bent alert op beveiligingsrisico’s voor je organisatie. De ‘human firewall’ is hierin net zo belangrijk als alle technische maatregelen die je neemt. Hoe zorg je dat ook je medewerkers zich bewust zijn van de noodzaak voor informatiebeveiliging, het omgaan met privacy gevoelige informatie en de risico’s van cybercrime?

IDB4ict biedt je verschillende Security Awareness trainingen aan: workshops óf een continu programma. In beide gevallen leren jouw medewerkers hoe ze verantwoord om moeten gaan met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. We laten onder meer zien hoe je bekende hacking technieken als phishing en social engineering kunt herkennen. En hoe je veilig kunt omgaan met verschillende accounts, wachtwoorden, multi factor authenticatie, veilig kunt samenwerken en hybride werken.

“Het is een hele praktische workshop. Een mooi voorbeeld was de vraag ‘Vergrendel jij je PC als je even wegloopt van je werkplek?”

Huib Sterk | Orderverwerker & Werkvoorbereider Matex Deuren B.V.

“Het is een hele praktische workshop. Een mooi voorbeeld was de vraag ‘Vergrendel jij je PC als je even wegloopt van je werkplek?”

Huib Sterk | Orderverwerker & Werkvoorbereider Matex Deuren B.V.

In alle maatregelen die we samen treffen kost de laatste 10% evenveel inspanning als de eerste 90%. IDB4ict gaat altijd voor het hoogst haalbare.

Pascal Berendse | IT specialist

Managed Security Services

Beheer, beveiliging, onderhoud, monitoring en herstel

Je loopt als organisatie altijd het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval. Daarom moet je je voorbereiden op beveiligingsincidenten. En de bedrijfsinformatie goed beschermen tegen inbreuk en misbruik. Hiervoor moet je de juiste preventieve maatregelen nemen. Maar hoe weet je welke risico’s je loopt en welke maatregelen je moet nemen?

IDB4ict heeft hiervoor de Managed Security Services beschikbaar; de Standard Security Service en de Advanced Security Service. Daarbij brengen we onder meer de risico’s voor je in kaart en stellen we mogelijke oplossingen vast. Dat is een continu proces.

 

Het doel van de Managed Security Services is:

  • Bedrijfscontinuïteit beter waarborgen
  • Dataverlies voorkomen
  • Voldoen aan wetgeving en compliance

In alle maatregelen die we samen treffen kost de laatste 10% evenveel inspanning als de eerste 90%. IDB4ict gaat altijd voor het hoogst haalbare.

Pascal Berendse | IT specialist

“De Security Awareness training was zeer nuttig. Alleen al medewerkers bewust maken van de menselijke factor in beveiliging tegen cybercrime draagt bij aan een grotere mate van security.”

 

Waldebart Dobbinga | CFO Pally Biscuits B.V.

Klantverhalen

Expertise toegepast in de praktijk

Complexe vraagstukken van klanten kunnen we alleen oplossen door samenwerking binnen een ecosysteem van excellente partners. Samen beheersen we de complete keten van business processen én innovatieve technologieën.