IDB4ict – Over ons

Maak kennis met wie we zijn en waar we voor staan.

IDB4ict – Over ons

Maak kennis met wie we zijn en waar we voor staan

IDB4ict is dé professionele IT-partner voor eerlijk en betrouwbaar advies, ontwerp, realisatie en beheer van ICT infrastructuur, cloud hosting, modern workplace en security componenten. Daarin trekken we al decennia lang samen met onze klanten op en kiezen we voor de beste oplossingen en services voor hun onderneming.

De ervaring en expertise van IDB4ict’ers biedt organisaties veilige en toekomstbestendige toegang tot applicaties en bedrijfsdata. De persoonlijke aanpak betekent directe ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte zodat jij je kunt focussen op de core business.

IDB4ict is Microsoft Partner en ISO27001 gecertificeerd.

We bedienen als IDB4ict veel verschillende soorten klanten en we denken graag met hen mee. Voor de ene klant beheren we de omgeving in ons eigen datacenter in Eindhoven, andere klanten helpen we met hun lokale infrastructuur. Vanuit expertise en in partnership met onze klanten.

 

Niels van der Steenhoven
Directeur IDB4ict

(0)348 – 46 55 00
info@idb4ict.nl

Aantoonbare kennis en ervaring

Microsoft Partner

Sinds april 2008 heeft IDB Groep – waar IDB4ict onderdeel van uitmaakt – de status van Microsoft Partner. Om deze status te krijgen, moet een organisatie over voldoende Microsoftkennis beschikken en zich certificeren. Ook moet de organisatie aantonen dat het over ruim voldoende praktijkervaring beschikt. De toetsing doet Microsoft op basis van projectresultaten en rechtstreeks bij relaties van IDB Groep. Wij willen daarom al onze relaties en opdrachtgevers danken voor hun vertrouwen.

Aantoonbare kennis en ervaring

ISO/IEC 27001-gecertificeerd

IDB Groep is ISO/IEC 27001-gecertificeerd en voldoet aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. IDB Groep heeft de ambitie informatiebeveiliging structureel naar een hoog niveau te brengen en continue te verbeteren.