Actueel

Volg hier het laatste nieuws over ontwikkelingen, klanten en andere onderwerpen.

Jouw uitdagingen, onze expertise

Nieuwsberichten

Lees hier actueel nieuws over belangrijke ontwikkelingen, klanten en andere onderwerpen die IDB4ict op ICT-gebied belangrijk vindt en graag met je deelt.

Meer lezen? Kijk dan eens op de blogpagina of bij de klantverhalen.

Vernieuwde IT-infrastructuur voor LC Packaging

Voor digitale transformatie is een migratieplan opgesteld waarin continuering van bedrijfskritische IT-processen is gewaarborgd.

Benut de voordelen van Microsoft Teams

Microsoft Teams is niet meer weg te denken als app voor communicatie en samenwerken. Het is een centrale hub voor zowel interne medewerkers als externen. En Microsoft blijft de app ontwikkelen en nieuwe functionaliteit toevoegen.

Cybersecurity vraagt om continue aandacht

Uit onderzoek blijkt dat cybercriminelen niets uit de weg gaan om nog vaker en bruter te werk te gaan in hun poging bedrijfs-netwerken te gijzelen…

ISO/IEC 27001 certificering IDB Groep – IDB4ict weer verlengd

De ISO/IEC 27001 certificering van IDB Groep – IDB4ict is onlangs na een succesvolle audit door DigiTrust weer verlengd. Een erkenning dat het management systeem van IDB Groep – bestaande uit IDB4ict en DigiOffice – voldoet aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging. Een bewijs dat er veilig en secuur wordt omgegaan met privacygevoelige informatie. Van klanten én medewerkers.