Projecten

Zet experts projectmatig in voor implementatie, migratie en consultancy

IDB4ict voert al meer dan 35 jaar ICT werkzaamheden ook via projecten uit. We hebben ervaring met het implementeren van backoffice en frontoffice oplossingen, het migreren van servers en serverproducten, het aanbrengen van wijzigingen en verbeteringen in de IT-omgeving én in consultancy, visie- en beleidsvorming voor IT-infrastructuur en -architectuur.

Plan van Aanpak projecten
Voor elk project stellen de experts van IDB4ict – na inventarisatie van de IT-omgeving en eisen/wensen van jouw organisatie – een Plan van Aanpak op mét een projectvoorstel op maat. Daarin staan de doelstellingen en de afbakening/scope van het project duidelijk beschreven. Je vindt er een overzicht in terug van benodigde hardware, software en licenties gekoppeld aan investeringen, beveiligings- en beschikbaarheidseisen. Bovendien houden we in het projectvoorstel rekening met de aanwezige kennis en eventuele wensen voor training van je eigen ICT-beheerder en medewerkers.

Online projectportaal
Tijdens het project heb je toegang tot een online projectportaal waarin we samenwerken en informatie uitwisselen. Alle belangrijke informatie over het project vind je hierop terug. Projectleden houden er hun eigen taken bij. Het online projectportaal kan naar wens worden ingericht, eventueel met geavanceerde dashboards, score cards en rapportages.

Soort projecten
Of je nu naar de cloud wilt, Microsoft 365 voor je organisatie in wilt zetten of je hele bedrijfsomgeving wilt laten doorlichten: bij IDB4ict vind je de expertise om je te adviseren en je wensen uit te laten voeren. Van digitale transformatie, migratie en upgrade tot consultancy en controle services.

Pascal Berendse,
IT Specialist

(0)348 – 46 55 00
info@idb4ict.nl

“Samenwerken met IDB4ict betekent voorspelbaarheid van levering én dat het daadwerkelijk allemaal werkt. Op zo’n IT-partner kunnen wij als LC Packaging bouwen.”

 

Peter Bartels| IT Manager LC Packaging

Klantverhalen

Expertise toegepast in de praktijk

Complexe vraagstukken van klanten kunnen we alleen oplossen door samenwerking binnen een ecosysteem van excellente partners. Samen beheersen we de complete keten van business processen én innovatieve technologieën.