Over ons

logo IDB Groep Woerden

Samen met IDB Groep het maximale halen uit ICT.

Onze Visie

Maximaal rendement uit automatisering en digitalisering.

Nu en in de toekomst.

Al dertig jaar halen we in partnership met onze klanten maximaal rendement uit automatisering en digitalisering. Door proactief mee te denken, te ontwerpen, te ontwikkelen én een flexibele dienstverlening te bieden.

Zo realiseren we samen de efficiëntste digitale werkomgeving voor een organisatie, nu en in de toekomst.

Onze Missie

Samen bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever maken.

Wij zijn overtuigd van de verbindende rol die ICT heeft in het efficiënter en effectiever maken van de bedrijfsvoering. Als business partner onderzoeken we samen met u bedrijfsprocessen en ICT-omgeving, adviseren we hoe collega’s onderling en met derden efficiënter kunnen samenwerken en voeren we de oplossingen voor en met u uit.

IDB4ict

Volledig ontzorgen en uw continuïteit waarborgen.

Of het nu gaat om anti-spam, virtualisatie, de beveiliging van data en systemen, cloud hosting of de implementatie van een WIFI-netwerk: inrichting en beheer moeten goed en professioneel zijn. De specialisten van IDB4ict en haar partners kunnen u op ICT-gebied volledig ontzorgen zodat uw focus kan liggen op uw werk.

IDB Groep

30 jaar ervaring in automatisering en digitalisering delen wij graag.

We zetten onze ICT-kennis en –ervaring, onze diensten, best practices en zelfontwikkelde software graag in bij uiteenlopende organisaties en in diverse branches. Daartoe houden we ons kennispeil up to date via gecertificeerde opleidingen. We staan voor kwaliteit, degelijkheid en rechtstreeks en persoonlijk contact, al 30 jaar.

Ontwikkeling

Innovatiekracht is de weg naar de toekomst.

Wij doen ons werk met open vizier. Vooruitstrevende technologieën en vernieuwende ideeën passen we dagelijks toe. Onze software ontwikkelen we volledig in Woerden, op Agile-werkwijze. Collega’s en stakeholders werken steeds korte tijd gefocust samen aan scherpomlijnde prioriteiten. Alles met het oog op de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijk DigiOffice.

Consultancy

Alleen geslaagde implementaties gaan van start.

Wij zien elke ICT-implementatie als een gezamenlijk project van opdrachtgever en opdrachtnemer. Een ICT-implementatie is pas een succes als het uw businesscase weerspiegelt. Daarom hechten we veel waarde aan draagvlak en voeren we projecten met behulp van de PRINCE2 (PRojects In Controlled Environment) methodiek uit. Een bewezen succes!

Samen met IDB Groep het maximale halen uit ICT.

 

 

IDB4ict

Home

Blog

Informatie

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement