Cybersecurity: een onderwerp

voor de directietafel!

Webinar

Zó blijf je cybercrime de baas!

Vertrouwelijke informatie en communicatie stelen en online zetten. Om de druk tot het betalen van losgeld op te voeren. Deze 'dubbele afpersing' is het meest voorkomende type ransomware-aanval, zo blijkt uit een internationaal onderzoek onder IT-professionals in

opdracht van cyberbeveiliger Mimecast. Het overkwam het afgelopen jaar in Nederland ruim de helft (54%) van de getroffen bedrijven.

 

De werkelijkheid is dan ook dat cybercrime niet meer uit het dagelijkse bedrijfsleven is weg te denken. Jouw organisatie kan als volgende aan de beurt zijn. De vraag is namelijk niet óf maar wannéér je door een hack wordt getroffen. Hoogste tijd dus om te weten hoe je hiermee om moet gaan.

 

In het webinar 'Zó blijf je cybercrime de baas!' gaan Nico Boom, Microsoft consultant én Security Officer en Ralf Benschop, Sales consultant en trainer in op hoe je cybercrime herkent, de baas wordt en de schade van een eventuele ransomware-aanval beperkt.

Dinsdag 14 juni 2022 om 10:00 uur

Duur 60 minuten

Na afloop van dit webinar weet je:

● Welke risico's je als organisatie loopt bij een hack;

● Hoe hackers te werk gaan;

● Welke stappen jouw bedrijf kan/moet nemen om zich te beschermen;

 

Nico Boom,

Microsoft consultant én Security Officer bij IDB Groep: "Als Security Officer ben ik altijd alert op de beveiligingsrisico's voor de organisatie. Het is belangrijk dat medewerkers zich bewust zijn van cybercrime risico's als phishing, malware en ransomware en verantwoord omgaan met vertrouwelijke informatie. Het is daarom voor elke organisatie belangrijk dat om risico's in kaart

te brengen en preventieve maatregelen te nemen." Nico is al bijna 15 jaar betrokken bij implementatie- en migratieprojecten, voert regelmatig site-en securitychecks uit bij organisaties en geeft strategische adviezen voor verbetering en vernieuwing.

 

IDB4ict

Home

Blog

Informatie

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement