Brochure Security Awareness trainingen

Welke risico’s loop je bij cybercrime en wat kun je ertegen doen?

Workshops en continue programma medewerkers

Veranker security awareness trainingen in je organisatie

Je bent alert op beveiligingsrisico’s voor je organisatie. De ‘human firewall’ is hierin net zo belangrijk als alle technische maatregelen die je neemt. Hoe zorg je dat ook je medewerkers zich bewust zijn van de noodzaak voor informatiebeveiliging, het omgaan met privacy gevoelige informatie en de risico’s van cybercrime? Security awareness trainingen.

Het aantal organisaties dat te maken krijgt met een cybersecurity incident neemt ieder jaar toe. Cybercriminelen professionaliseren bijna dagelijks hun aanpak, wat natuurlijk leidt tot een toenemende dreiging. Vooral de steeds moelijker te herkennen phishing mails zorgen voor veel problemen. Te vaak nog worden mensen misleid. Waardoor ze per ongeluk malware op hun computer installeren of login gegevens invullen op een frauduleuze website. De vraag is niet óf maar wannéér je te maken krijgt met een cyberaanval!

IDB4ict biedt je verschillende Security Awareness trainingen aan: workshops óf een continu programma. In beide gevallen leren jouw medewerkers hoe ze verantwoord om moeten gaan met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Want wat is cybercrime eigenlijk, wat zijn de risico’s, hoe herken je cybercrime aanvallen en hoe moet je er op reageren.

Je leest alles over trainingen in deze brochure.

brochure Security Awareness Trainingen

Download brochure “Security Awareness trainingen”

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de brochure in jouw mailbox.