Blog

Contact

IDB4ict

Nieuwsberichten

Fintage House en IDB4ict

logo IDB Groep Woerden

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

Private cloud omgeving voor Fintage House gecreëerd

IDB Groep heeft voor Fintage House een private cloud omgeving gecreëerd waarin alle ICT-omgevingen van de hoofdkantoren gemigreerd zijn naar een centrale locatie. Fintage House is een zelfstandig en onafhankelijk rechtenbureau dat de wereldwijde rechten behartigd voor de internationale entertainment industrie.

 

Het bedrijf opereert vanuit de hoofdkantoren in Leiden, Londen en Budapest en heeft consultants werkzaam in Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Portugal, Zuidoost Azië, Spanje en de Verenigde Staten. Fintage House heeft wereldwijd bereik door de 115 medewerkers met 26 verschillende nationaliteiten en 17 talen die over 15 landen verspreid werken. Om die dienstverlening op hoog niveau te houden, heeft Fintage House een eisen- en wensenpakket opgesteld en als RFP (Request For Proposal) neergelegd bij een aantal ICT-bedrijven waaronder IDB Groep.

 

IDB Groep heeft in beantwoording en voorstel uitgebreid gereageerd op de RFP. Dit sloot aan bij de richting die Fintage House op wil met IT: het ontzorgen van de IT-serveromgeving vanuit een private cloud omgeving. Om de bestaande lokale gedecentraliseerde serveromgeving over verschillende vestingen en landen te migreren, was een goed doordacht plan nodig. Hiervoor hebben de netwerk engineers van IDB Groep grondig vooronderzoek gedaan en alles uitgewerkt. Fintage House heeft daarop de opdracht voor uitvoering aan IDB Groep gegund.

 

Inmiddels is het project opgeleverd. De private cloud omgeving is gerealiseerd en de bestaande omgeving gemigreerd.

IDB Groep beheert en onderhoudt de serveromgeving centraal vanuit de private cloud. Hierdoor is Fintage House volledig ontzorgd en kan de organisatie zich  concentreren op de corebusiness.

 

Over Fintage House

Fintage House kan als enige in de entertainment industrie alle sectoren van TV, film en muziek bedienen omdat deze volledig geïntegreerd zijn in de bedrijfsvoering. Het bedrijf kent acht unieke diensten, variërend van oplossingen voor uitvoerende artiesten en auteurs om hun rechten te maximaliseren tot op maat gemaakte service voor de audiovisuele industrie. Het vormen en onderhouden van innovatieve en succesvolle samenwerkingsverbanden met experts uit de industrie om aan de wensen van de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen, is wat Fintage House al bijna 30 jaar het beste doet. Ze begeleiden klanten bij de kansen en valkuilen van het digitale tijdperk vanuit de kernwaarden goede service en innovatie. www.fintagehouse.com

 

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement