Blog

Contact

IDB4ict

Nieuwsberichten

Langerak de Jong en IDB4ict

logo IDB Groep Woerden

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

IDB4ict is onderdeel van IDB Groep

Groothandel in food en non-food Langerak de Jong heeft onlangs een nieuwe serveromgeving in gebruik genomen. Het bedrijf uit Zoetermeer had meerdere redenen om afscheid te nemen van het serverpark. Zo was de hardware na vijf jaar verouderd en afgeschreven. Sommige onderdelen waren ook niet meer verkrijgbaar. Ook was garantie op bepaalde apparatuur verlopen en verlenging niet meer mogelijk of te duur. Daarnaast bleek uitbreiding geen optie in combinatie met de hardware. Bovendien vermindert of verdwijnt de ondersteuning van een leverancier bij problemen met verouderde apparatuur.

 

Op advies van IDB Groep is daarop besloten de hardware te vervangen voor de nieuwste generatie servers en storage. Het verschil in vijf jaar technologieontwikkeling vertaalt zich in de nieuwe omgeving naar krachtigere en snellere servers, virtuele back-up, een snellere Core-switch en storage op Storwize V3700, een voor het MKB betaalbaar type storage systeem. Na installatie en migratie door de netwerkengineers van IDB Groep werken medewerkers van Langerak de Jong nu weer vanuit een up to date gefaciliteerde omgeving aan de dienstverlening naar klanten.

 

Deze laatste vernieuwing is er een in een reeks van opdrachten sinds de samenwerking tussen beide bedrijven in 2002 begon. Meerdere malen is IDB Groep opdracht tot een serverparkvernieuwing verleend. Langerak de Jong verleent andersom haar services aan IDB Groep.

 

Over Langerak de Jong

Langerak de Jong is een service groothandel met ruim 90 jaar ervaring. De onderneming bedient  bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen naast koffie, koffieautomaten en automaten service met vele andere levensmiddelen en producten voor in de keuken, kantine, toiletten en schoonmaakkast. Achter die service gaat een geoliede organisatie schuil waar medewerkers, ondersteund door technologie, de behoeften van klanten zo goed mogelijk tegemoet komen.

 

 

 

IDB4ict

onderdeel van IDB Groep

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

logo IDB Groep Woerden

Copyright ┬ę IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement